به گزارش ایمنا، سیدجواد پورحسینی امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران موضوع تربیت را اولین مطالبه والدین از آموزش و پرورش دانست و اظهار داشت: خروجی فعالیتهای آموزش و پرورش نیز بیشتر در رفتار و کردار دانشآموزان به چشم میآید.
تربیت؛ موضوعی مهم در آموزش و پرورش
وی با اشاره به تدوین سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، توجه به مسائل تربیتی را عامل مهمی در این راستا عنوان کرد و اذعان داشت: با توجه به این که تاثیر تربیت در نخستین سالهای تولد بیشتر است، سند تحول بنیادین در مقطع ابتدایی با تغییرات بیشتری همراه است.
معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به تاسیس دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: راه اندازی این دانشگاه میتواند در کنار تقویت مهارتهای آموزشی معلمان، آنها را با موضوعات تربیتی مرتبط با دانشآموزان بیشتر آشنا کرده و آماده تر وارد محیط جامعه و مدارس کند.
پورحسینی در ادامه با اشاره به فرارسیدن فصل تابستان و تعطیلی مدارس، توجه به امر اوقات فراغت دانشآموزان را موضوعی مهم و قابل توجه در این سه ماه دانست.
وی افزود: هرچند مخاطبان اوقات فراغت تنها شامل جامعه دانشآموزی میشود اما این امر متولیانی متعدد هم چون آموزش و پرورش، هلال احمر، شهرداری، سازمان اوقاف و امور خیریه و بسیج دارد.
یکهزار و ۴۰۰ پایگاه اوقات فراغت، تابستان دانشآموزان را غنی میکنند
پورحسینی با اشاره به استفاده آموزش و پرورش از پتانسیلها و ظرفیتهای خود در راستای تامین اوقات فراغت، از داير شدن يكهزار و ۴۰۰ پايگاه اوقات فراغت دانش آموزي براي تعطيلات تابستان امسال خبر داد.
وی اعلام کرد: پایگاههای اوقات فراغت در ۸۶ کانون فرهنگی و تربیتی، مدارس، پژوهش سراها و اردوگاه هاي سراسر استان اصفهان دایر میشوند.
پورحسینی گفت: اين پايگاهها بالغ بر ۵۰ رشته فرهنگي، هنري ، ورزشي و معارف اسلامي را در كنار فعاليتهاي علمي و آموزشي به دانشآموزان ارائه ميکنند.
وی یکی از برنامههای در نظر گرفته شده برای گذران اوقات فراغت دانشآموزان در سال جاری را ایجاد فضاي مجازي در قالب شبكه اينترنتي اعلام کرد و افزود: متاسفانه این موضوع به دلیل عدم تامین بودجه مورد نیاز ، تابستان امسال عملیاتی نمیشود.
والدین هم به کلاسهای تابستانه می روند
معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به برگزاری دوره آموزشی با موضوع "انتظار و مهدویت" در کنار سایر دورههای برپا شده در پایگاههای اوقات فراغت اشاره و تصریح کرد: تمامی دانشآموزان شرکت کننده در کلاسهای تابستانه موظف به حضور در این کلاس که به صورت رایگان و با همکاری بنیاد فرهنگی المهدی (عج) تشکیل میشود، میباشند.
پورحسینی همچنین از برگزاری کلاسهای آموزشی مخصوص والدین در تابستان امسال خبر داد و افزود: متاسفانه امروزه بسیاری از آسیبهای وارد شده به دانشآموزان به دلیل ناآگاهی والدین است که امسال این موضوع با برگزاری کلاسهایی ویژه پدران و مادران، مورد توجه مسوولان آموزش و پرورش واقع شده است.
وی ارتقای سواد رسانهای والدین را یک ضرورت و از موضوعات دیگر مورد توجه آموزش و پرورش عنوان کرد و یادآور شد: متاسفانه عدم مدیریت صحیح رسانهها در محیط خانه و توسط والدین، مشکلات فراوانی را برای دانشآموزان به همراه داشته است.
برگزاری دورههای ارتقای سواد رسانهای از مهر ۹۲
پورحسینی با بیان اینکه برگزاری دورههای ارتقای سواد رسانهای از مهرماه سال تحصیلی ۹۳-۹۲ کلید میخورد، ادامه داد: دورههای ارتقای سواد رسانهای علاوه بر والدین، معلمان و دانشآموزان را نیز تحت پوشش آموزشی قرار میدهد.
وی با اعلام این موضوع که برگزاری دوره ارتقای سواد رسانهای یک برنامه استانی است، از همکاری دانشگاه علوم پزشکی، صدا و سیما، بسیج و سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان با اداره کل آموزش و پرورش در این راستا خبر داد.
اعزام دانشآموزان به طرح هجرت ۳ با وجود مشکلات مالی
پورحسینی همچنین از اعزام دانشآموزان به طرح هجرت ۳ اشاره کرد و بیان داشت: در این طرح عرصههای عمرانی همچون تعمیرات، مرمت، بهسازی و تجهیز مدارس شناسایی و دانشآموزان در این راستا به کار گرفته میشوند.
وی با بیان اینکه این طرح با همكاري سپاه، بسيج سازندگي، بسيج دانش آموزاي و اداره كل نوسازي اجرا مي شود، تصریح کرد: طرح هجرت ۳ جدای از پر کردن اوقات فراغت دانشآموزان، رویکرد فرهنگی دارد.
به گفته معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، امسال به دلیل نبود بودجه مالی مورد نیاز، تعداد دانشآموزان اعزامی به اردوهای طرح هجرت ۳ هنوز مشخص نیست.
پورحسینی در بخش دیگر به اعزام دانشآموزان به اردوهای جهادی در قالب یک روزه و هفت روزه به مناطق محروم اشاره کرد و افزود: دانشآموزان در این اردوها که با همکاری بسیج سازندگی برگزار میشود در روستاها حاضر شده و در كنار برنامه هاي فرهنگي، كارهاي تبليغاتي نيز انجام مي دهند.
بنیاد علوی، دانشآموزان اصفهانی را عازم مشهد الرضا میکند
معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در خاتمه بیان داشت: بنیاد علوی امسال نیز همچون سالهای گذشته با برپایی اردوی زیارتی شهر مشهد اقدام به اعزام دانشآموزان محروم و بی بضاعت در سراسر کشور به زیارت امام رضا (ع) کرده که در این راستا سهم استان اصفهان، اعزام ۴۰۸ دانشآموز دختر و پسر اعلام شده است.
وی با بیان اینکه اردوی مشهد ویژه دانش آموزان مقطع راهنمایی و متوسطه است، اظهار کرد: اولویت با دانشآموزان بی بضاعتی است که تا کنون به سفر مشهد نرفته اند.
پورحسینی گفت: کلیه هزینههای مربوط به این اردو توسط بنیاد علوی پرداخت میشود.
تابستان امسال و به همت بنیاد علوی کشور
۴۰۸ دانشآموز بی بضاعت اصفهانی به زیارت امام رضا(ع) میروند
یکهزار و ۴۰۰ پایگاه اوقات فراغت، تابستان دانشآموزان را غنی میکنند
خبرگزاری ایمنا: معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: بنیاد علوی امسال نیز همچون سالهای گذشته با برپایی اردوی زیارتی مشهد اقدام به اعزام دانشآموزان محروم و بی بضاعت در سراسر کشور به زیارت امام رضا (ع) کرده که در این راستا سهم استان اصفهان، اعزام ۴۰۸ دانشآموز دختر و پسر اعلام شده است.
کد خبر 106620
نظر شما