ضرورت ساخت سد معشوره در لرستان

استاندار لرستان بر تأمین اعتبارات مورد نیاز برای ساخت سد معشوره به منظور تأمین آب شرب و کشاورزی که چند شهرستان لرستان را مشروب می‌کند تاکید کرد و با بیان اینکه احداث این سد یک سوم حجم سیل را در این شهرستان‌ها کاهش می‌دهد، گفت: مجوز ماده ۲۳ این سد نیز اخذ شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرهاد زیویار امروز _جمعه بیست و چهارم فروردین_ در جلسه ستاد مدیریت بحران لرستان با اشاره به منابع طبیعی کم‌نظیر در کشور اظهار کرد: منابع طبیعی مولد فرصت‌ها هستند و بر این اساس نباید بگذاریم شرایط به گونه‌ای تغییر کند که این منابع به تهدید تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه مدیریت مصرف منابع آب و انرژی لازمه تبدیل تهدیدها به فرصت است، افزود: باتوجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای فراوانی که لرستان وجود دارد قطعاً با یک برنامه‌ریزی صحیح و اختصاص اعتبارات ویژه می‌توان تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.

استاندار لرستان با اشاره به اختلاف نظر بین بنیاد شهید و شهرداری در پروژه برج‌های دوقلو خرم‌آباد عنوان کرد: در این پروژه سهم شهرداری خرم‌آباد دو - سه هزار میلیارد تومان است که اگر این سهم را شهرداری پیش‌فروش و واگذار کند بسیاری از موانع شهری برطرف خواهد شد، گاهی سازش و کوتاه آمدن می‌تواند شرایط مناسبی را برای استان به وجود آورد باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد.

زیویار ادامه داد: علی‌رغم اینکه لرستان از ده‌ها میلیارد متر مکعب روان‌آب در داخل یا خارج از استان برخوردار است، متأسفانه در ذخیره‌سازی آب از ۱۰ درصد منابع آبی استفاده و بهره‌برداری مناسب صورت نگرفته و امروز در تأمین آب شرب با مشکلاتی مواجه است، نیاز است سدهای معشوره با ۹۰۰ میلیون متر مکعب و مخمل‌کوه با ۶۰ میلیون متر مکعب برای تأمین آب شرب به سرانجام برسند.

وی بر تأمین اعتبارات مورد نیاز برای ساخت سد معشوره به منظور تأمین آب شرب و کشاورزی که چند شهرستان لرستان را مشروب می‌کند تاکید کرد و با بیان اینکه احداث این سد یک سوم حجم سیل را در این شهرستان‌ها کاهش می‌دهد، گفت: مجوز ماده ۲۳ این سد نیز اخذ شده است.

استاندار لرستان با توجه به فرسایش خاک، رانش زمین، و در معرض سیل قرار گرفتن برخی روستاهای استان بر تدوین طرح جامع روستاهای در معرض تهدید سیل استان تاکید کرد و افزود: با توجه به بارندگی‌های با حجم بالا در لرستان نیاز است متولی لایروبی رودخانه‌ها مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه تأمین اعتبار به منظور ایمن‌سازی و پایدارسازی تپه قلعه فلک افلاک که در معرض رانش قرار دارد ضروری است، بیان کرد: با توجه به اینکه حجم ترافیکی محور ارتباطی محور اسلام‌آباد- زانوگه- بابازید اشباع شده است، ضرورت دارد این محور تعریض و ۴ خطه شود.

زیویار با اشاره به اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی سال گذشته ستاد اربعین استان گفت: ضرورت دارد این اعتبار برای استان لرستان در سال جاری افزایش یابد.

استاندار لرستان اختصاص اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومانی دیواره ساحلی شهر پلدختر، تأمین و تخصیص و اعتبار ۳۴ پروژه نیمه تمام راهداری، اختصاص اعتبار برای تکمیل پل ماسور را نیز مورد تاکید قرار داد.

کد خبر 743807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.