تحقق عدالت آموزشی باید به اولویت اصلی تبدیل شود

استاندار چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه آموزش‌وپرورش نقش محوری در شکل‌گیری آینده کشور و استان دارد، گفت: تحقق عدالت آموزشی، تقویت زیرساخت‌ها و تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد، باید به اولویت‌های اصلی تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال و بختیاری، جعفر مردانی امروز _ پنجشنبه بیست‌ونهم آذر _ در نشست شورای آموزش‌وپرورش استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: آموزش‌وپرورش، زیربنای توسعه پایدار هر جامعه است و سرمایه‌گذاری در این بخش، هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: نسل‌های آینده، عاملان اصلی پیشرفت و توسعه کشور خواهند بود و مسئولیت نظام آموزش‌وپرورش در تربیت نیروی انسانی متعهد، ماهر و خلاق، بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد، فرمایشات مقام معظم رهبری نیز همواره بر نقش بی‌بدیل آموزش‌وپرورش در تربیت نیروی انسانی برای آینده کشور تأکید داشته است.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تدوین نقشه راه آموزش استان با محوریت شوراهای آموزش‌وپرورش باید در دستور کار قرار گیرد.

مردانی ادامه داد: بحث ناترازی انرژی که کشور با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند، یکی از دلایل تعطیلی آموزش‌وپرورش در این روزهاست، باید به این نکته تأکید شود که کلاس‌ها از طریق شبکه شاد برگزار شود تا بچه‌ها عقب نمانند، همچنین مهم‌ترین مأموریت آموزش‌وپرورش در این زمینه، فرهنگ‌سازی برای صرفه‌جویی پایدار و نهادینه‌سازی این موضوع است.

وی تاکید کرد: فعال‌سازی نهضت مدرسه‌سازی باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد و انتظار می‌رود جلسات شورای آموزش‌وپرورش به‌صورت ماهیانه برگزار شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: جلب مشارکت‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی باید با جدیت پیگیری شود.

مردانی اظهار کرد: استفاده بهینه از ظرفیت‌های انجمن اولیا و مربیان و تقویت ارائه ایده‌های خلاق در بستر مدارس باید در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: اگر نگاه ما به آموزش‌وپرورش ابزاری نباشد و به‌جای آن، نگاهی بنیادین، راهبردی و زیربنایی داشته باشیم، این نهاد می‌تواند نقش محوری در تربیت انسان‌های کارآمد، آگاه، متعهد و متخصص برای ساختن آینده‌ای بهتر ایران اسلامی ایفا کند، این نگاه نه تنها به آموزش به‌عنوان یک خدمت عمومی، بلکه به‌عنوان موتور محرک توسعه پایدار، تقویت هویت ملی و تحقق عدالت اجتماعی نیز اهمیت دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه آموزش و پرورش نقش محوری در شکل‌گیری آینده کشور و استان دارد، خاطرنشان کرد: تحقق عدالت آموزشی، تقویت زیرساخت‌ها و تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد، باید به اولویت‌های اصلی تبدیل شود.

زیرساخت‌های آموزشی در شهرستان لردگان مناسب نیست

منصور کریم‌زاده، فرماندار شهرستان لردگان نیز در نشست اظهار کرد: آزمون‌هایی که در سراسر چهارمحال و بختیاری برگزار شد، جزو مصوبات بوده و شهرستان لردگان در زمان مقرر، امتحانات را برگزار کرد.

وی افزود: مشکلات آموزش‌وپرورش در شهرستان لردگان شامل کمبود فضاهای آموزشی و فرسودگی مدارس است، شهرستان لردگان جوان‌ترین شهرستان استان از نظر تعداد جوانان است، اما در خصوص فضاهای آموزشی، با بحران جدی روبه‌رو هستیم.

فرماندار شهرستان لردگان گفت: در کنکور اخیر، تعداد ۳۰ نفر در رشته‌های پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی در این قبول شدند و بیش از ۲۰۰ نفر نیز در دانشگاه فرهنگیان و رشته‌های پرطرفدار موفق به قبولی شدند.

کریم‌زاده خاطرنشان کرد: باتوجه به سیاست‌های دولت چهاردهم در خصوص چهار راهبرد معیشت، سلامت، مسکن و آموزش و نهضت مدرسه‌سازی، از خیران و اداره کل نوسازی آموزش‌وپرورش درخواست می‌کنم که برنامه‌ریزی مدونی برای رفع کاستی‌های موجود در سطح این شهرستان انجام دهند.

۱۱ مدرسه خیری در شهرستان بروجن ساخته می‌شود

فتاح کرمی، فرماندار شهرستان بروجن نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: شورای آموزش‌وپرورش شهرستان بروجن به‌دلیل حضور فعال همه اعضا و همچنین وجود مصوبات، به‌عنوان شورای آموزش‌وپرورش نمونه در سطح استان، انتخاب شده است.

وی افزود: در رابطه با مدارس خیران در شهرستان بروجن حدود ۱۱ پروژه خیری در حال اجراست که شامل هشت مدرسه، چهار مدرسه در شهر بلداجی، دو مدرسه در شهر سفید دشت و دو مدرسه در شهر گندمان است.

فرماندار بروجن گفت: شهرستان بروجن یکی از شهرستان‌های تأثیرگذار در حوزه‌های علمی است و در سال‌جاری، بیش از ۶۵ نفر از دانش‌آموزان این شهرستان در رشته‌های پزشکی قبول شدند.

کد خبر 821174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.