بام لرستان، ظرفیتی بی‌بدیل و استثنایی برای گردشگری است

استاندار لرستان گفت: بام لرستان ظرفیتی بی‌بدیل و استثنایی است و مشاور بین‌المللی برای این مجموعه باید بیاید تا توریستی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، سید سعید شاهرخی امروز _چهارشنبه بیست‌ویکم آذر_ در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: تیم‌های قوی کارشناسی با مدیریت برای برنامه جامع کاربردی و عملیاتی برای استان را برای پیگیری طرحی نو، تنظیم و وظیفه هرکدام از دستگاه‌ها مشخص شد.

وی افزود: تکالیف دستگاه‌ها و شهرستان‌ها در سند اشتغال و سرمایه‌گذاری استان و سرمایه‌گذاری داخلی، خارجی و سهم دولت در هر بخش برای چهار سال مشخص است.

استاندار لرستان گفت: ظرفیت‌های بی‌بدیل کشاورزی را داریم، ضمن اینکه سایت‌های کشت و صنعت و دامپروری آماده واگذاری است پس باید شرایط را برای حضور مؤثر بخش خصوصی فراهم کنیم.

وی بیان کرد: هفته گذشته جلسه اول بررسی ثبت جهانی دره خرم‌آباد برگزار شد و بیستم تیر جلسه نهایی آن برگزار می‌شود.

شاهرخی افزود: بام لرستان ظرفیتی بی‌بدیل و استثنایی است و مشاور بین‌المللی برای این مجموعه باید بیاید تا توریستی شود.

وی ادامه داد: روی مدل‌های تأمین منابع مالی کار می‌کنیم و در این راستا تمام ظرفیت‌های طرح‌های پیشرانه را آماده کردیم تا به سرمایه‌گذاری خارجی ارائه دهیم.

استاندار لرستان گفت: به عنوان نخستین استاندار در محضر رئیس‌جمهور موضوع برق را مطرح کردم، نباید واقعیت را نادیده گرفت، در کشور ما بدون اینکه بگوییم چرا، ناترازی در برق، گاز، بنزین و برخی سوخت‌ها وجود دارد، راه‌حل اساسی آن هم یک شبه نیست، چرا که مستلزم سرمایه‌گذاری، رفع برخی تحریم و محدودیت‌ها است.

وی با اشاره به اینکه نمی‌شود برای رفع ناترازی معجزه کرد، گفت: کاری که می‌شود انجام داد این است که مخزن و منابع انرژی برق، گاز یا بنزین را مدیریت کنیم تا با چالش و خاموشی گسترده روبه رو نشویم.

شاهرخی با بیان اینکه روزانه هشت میلیون مترمکعب گاز در استان مصرف می‌کنیم، افزود: برق مازاد در شهرک‌ها برای واگذاری داریم، ۵۹ درصد برق تولیدی را مصرف می‌کنیم، بقیه‌اش برای تزریق به شبکه سراسری توزیع می‌شود، پس به ما خاموشی کمتری بدهند.

طراحی یک پلتفرم برای معرفی محصولات استان لرستان

محمد خاکی، رئیس اتاق بازرگانی لرستان با اشاره به نقش شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اصلاح امور اظهار کرد: به دنبال گسترش مبادلات اقتصادی بین‌المللی و به منظور همسان‌سازی مقررات بین‌المللی به ویژه در حوزه‌های بانکی و اعتبارات اسنادی و مواردی از این قبیل، ضرورت یک نهاد بین‌المللی به شدت حس می‌شد.

وی افزود: اتاق بازرگانی بین‌الملل بعد از جنگ جهانی اول تأسیس شد و بیش از یک قرن فعالیت خود را آغاز کرده است.

خاکی با بیان اینکه ما هم برای ارتقای جایگاه خود و بهبود خدمات، نیازمند استفاده از اقدامات اتاق‌های بازرگانی بین‌الملل هستیم، گفت: ما در بخش خصوصی معتقد هستیم تا یک پیوندی بین کشورمان و کشورهای پیش‌رو برقرار نشود، مسیر توسعه را نمی‌توان گذراند.

رئیس اتاق بازرگانی لرستان تصریح کرد: ما معتقدیم که همواره این ارتباط باید حفظ شود، چرا که هر روز با مشکلات پیچیده‌ای روبه‌رو هستیم و حل مسائل و مشکلات پیچیده با سبک و سیاق گذشته قابل حل نیست، بنابراین ما باید به روش‌های نوین در تمام حوزه‌ها روی بیاوریم.

وی رمز موفقیت در حوزه اقتصادی را استمرار ارتباطات عنوان و خاطرنشان کرد: سیاست‌گذاری و تسهیل مراودات تجاری در سطح بین‌الملل، استانداردسازی و تدوین مقررات و کدهای بین‌المللی به منظور سهولت کسب‌وکار بین‌المللی و داوری بین‌المللی در امور تجاری و اقتصادی از جمله حوزه‌های فعالیت ICC است.

خاکی از طراحی یک پلتفرم در حوزه معرفی محصولات استان خبر داد و گفت: این پلتفرم در اختیار بیش از ۱۰۰۰ اتاق بازرگانی دنیا قرارمی‌گیرد.

کد خبر 818621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آذری IR ۱۹:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۱
    0 0
    سلام جناب استاندار لطفا درفکر اهالی منطقه شهرک پارسیلون تقاطع ۶۰ به ۸۰بلوارولایت باشید مردم خیلی مشکل دارند تصادفاتی دراین منطقه مسکونی میشود