محمد انصاریپور در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه هوا عاملی بسیار مهم و حیاتی محسوب میشود که پاک و تمیز بودن آن برای سلامت بدن بسیار حائز اهمیت است، اظهار کرد: یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار بر سلامت افراد، کیفیت هوا است که بیش از آب و خاک با بدن تماس دارد.
وی با بیان اینکه هوایی که استنشاق میشود باید عاری از آلاینده و ریزآلایندهها باشد، افزود: افرادی که در شهرهای صنعتی و پرجمعیتی زندگی میکنند و در معرض آلودگی هوای بسیاری قرار میگیرند، باید در اوقات فراغت و تعطیلات خود به مناطق دارای هوای بهتر سفر کنند تا چند ساعتی هوای صاف و تازه استنشاق کنند.
متخصص طب سنتی تصریح کرد: امروز آلودگی هوا تنها مربوط به هوای پیرامون نیست و به دلیل تغییر مصالح ساختمانی و مواد شیمیایی مورد استفاده، در هوای هر ساختمان مقداری مواد فرار و آلوده وجود دارد که از جمله آنها میتوان به مواد شوینده و انواع چسبها اشاره کرد.
انصاری پور با بیان اینکه نگهداری از گلهای آپارتمانی در منزل میتواند راهکار مناسبی برای کاهش میزان آلودگی هوای داخل ساختمان باشد، ادامه داد: گیاهانی مانند گل محمدی، شمعدانی و آهار، میتوانند از تأثیرات آلایندههای موجود در هوای ساختمان بکاهند.
وی با بیان اینکه گیاهان پتوس، ژربرا، سانسوریا، بنجامین، بیدمشک، بنفشه و همیشه بهار از جمله دیگر گیاهانی هستند که میتوانند به تلطیف هوای داخل ساختمان کمک کنند، گفت: وجود یونهای منفی در فضاهای دارای آبشار، رودخانه و کوه و در روزهای دارای هوای ابری و بارانی، بیشتر است و به همین دلیل در این فضاها افراد علاوه بر استنشاق هوای بهتر، احساس شادابی و نشاط بیشتری تجربه میکنند.
متخصص طب سنتی با بیان اینکه استفاده از عطر گیاهان و گلها میتواند ضربان قلب، فشار خون، وضعیت عملکرد مغزی و آرامش افراد را تحت تأثیر قرار دهد، اضافه کرد: به عنوان مثال ترکیبات معطر لیمو میتواند ضربان قلب را افزایش دهد، اما گل رز و گل محمدی ضربان قلب را کاهش میدهد و باعث آرامش میشود.
نظر شما