توجه به فناوری‌های نوین در خرید اتوبوس‌های شهری قم

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم از ورود ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی و ۱۰ دستگاه اتوبوس دیزل با فناوری‌های نوین خبر داد و گفت: در انتخاب این اتوبوس‌ها مسئله زیست‌محیطی و هوای پاک در اولویت قرار گرفته است.

رضا خانه‌زاد یزدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: سال جاری و در بودجه شهرداری قم ۴۰۰ میلیارد تومان برای افزایش ناوگان اتوبوسرانی پیش‌بینی شده و با پیگیری‌ها و رایزنی‌های متعدد در نهایت ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی و ۱۰ دستگاه شارژر این اتوبوس‌ها در حال انتقال به شهر قم است.

وی با بیان اینکه ۱۰ دستگاه اتوبوس دیزل نیز در کنار این اتوبوس‌ها برای تقویت ناوگان اتوبوسرانی و استفاده از فناوری‌های نوین و پاک وارد قم خواهد شد، افزود: این ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی در نهایت تا یک ماه آینده وارد ناوگان خواهد شد تا به زائران و مجاوران حرم حضرت معصومه (س) خدمات‌رسانی داشته باشند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم خاطرنشان کرد: این اتوبوس‌ها با استانداردهای روز دنیا ساخته شده است و با هر شارژ حداقل ۳۰۰ کیلومتر از مسیر را طی می‌کند و دارای ۳۶ صندلی است، همچنین ۳۲ نفر از مسافران می‌توانند ایستاده از اتوبوس استفاده کنند.

خانه‌زاد یزدی اضافه کرد: این مجموعه امکانات در رینگ طلایی یعنی رینگ اطراف حرم حضرت معصومه (س) رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد و تلاش می‌شود تا به بهترین نحو خدمت‌رسانی داشته باشند.

وی عنوان کرد: برای ادامه این روند باید ترکیبی از اتوبوس‌های دیزل و برقی مورد استفاده قرار گیرد تا در مرحله نخست بتوان ناوگان اتوبوسرانی را تقویت کرد تا بتوان در مراحل بعد و برای سال آینده بودجه مناسبی را برای ورود اتوبوس به‌ویژه اتوبوس‌های برقی پیش‌بینی کرد، ضمن اینکه جوان‌ترین ناوگان اتوبوسرانی کشور در اختیار قم است و میانگین اتوبوسرانی شهر قم زیر چهار سال است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: مناسب‌سازی ایستگاه‌های اتوبوس از سال جاری با مناسب‌سازی ۱۵۰ ایستگاه اتوبوس آغاز شده و برنامه مطلع شدن مردم از زمان رسیدن اتوبوس و سرفاصله‌ها از ۲۰ دقیقه به ۱۵ و از این زمان به ۱۰ دقیقه رسیده است.

کد خبر 817747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.