به گزارش خبرنگار ایمنا، با ابلاغ حکمی از سوی سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، هاشم حمزه به سمت سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کیار منصوب شد. متن این حکم به شرح زیر است:
"خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی و به خصوص در حوزه بهداشت افتخاری است بس بزرگ که باید شکرگزار این توفیق باشیم. با عنایت به تعهد، تخصص و پشتکار شما، به موجب این ابلاغ جنابعالی با حفظ پست سازمانی به سمت "سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کیار" منصوب میشوید.
امید است با استفاده از ظرفیتهای قابل توجه آن شبکه، بکارگیری خرد جمعی و جلب مشارکت پزشکان ارجمند و کارکنان خدوم آن شبکه، ضمن بهرهمندی از روشهای نوین مدیریت، رعایت مقررات، عدالت و تقوی الهی در جهت ارائه خدمات مطلوب و تحقق اهداف موفق و موید باشید.
در ادامه از سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کیار خواسته شده است، ضمن توجه هرچه بیشتر به بهبود و ارتقا شاخصهای بهداشتی شهرستان، پیاده سازی، پایش و ارزشیابی برنامه عملیاتی شبکه و توجه به برنامه استراتژیک ۱۴۰۴ استان و اسناد بالادستی و ابلاغی وزارت متبوع بر روند اجرای طرح عدالت و تعالی نظام سلامت (اجرای راهبردهای بیست گانه حوزه بهداشت و بخصوص برنامههای پزشکی خانواده، برنامه تأمین و ارتقا مراقبتهای اولیه سلامتی در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشتی و درمانی، نسخهنویسی الکترونیک و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت، نظام ارجاع و توانمندسازی کارکنان و به ویژه بهورزان) نظارت کامل داشته باشد.
تقویت و نظارت کامل بر بازدیدهای کارشناسی از مراکز و خانههای بهداشتی تابعه و انجام منظم بازدید مدیران و توجه به پایش (پرسشگری، آموزش، یاریگری و شناخت) واقعی خدمات در نظام شبکه و بخصوص واحدهای محیطی و رفع نواقص، تلاش در جهت افزایش میزان رضایتمندی بیماران و ارباب رجوع و ارتقای کیفیت فرایندها و خدمات بهداشتی درمانی در سطح شهرستان، برنامهریزی مناسب جهت افزایش میزان رضایتمندی پرسنل و توجه به مشکلات آنان و تلاش برای جذب و افزایش ماندگاری پزشکان و بررسی راهکارها کاهش هزینههای غیر ضروری، اصلاح الگوی مصرف، صرفهجویی و مدیریت منابع و تشکیل کمیتههای کارشناسی در این خصوص از دیگر نکاتی است که جهت مبنا قرار گرفتن در برنامهریزیها به حمزه یادآوری شده است.
همچنین از وی خواسته شده است، ضمن تعامل، جلب همکاری درون و برون بخشی مناسب با ادارات و سازمانهای شهرستان و مرکز بهداشت استان و سایر حوزههای دانشگاه، جلب و جذب سمنها و خیرین سلامت و افزایش مشارکتهای اجتماعی، مردم و مسئولین و افزایش مسئولیت پذیری و پاسخگویی اجتماعی و اخلاق حرفهای و افزایش سواد سلامت مردم و تلاش جهت ارتقای کمی و کیفی هستههای جمعیت باور و جمعیت یاور و توجه به برنامههای اولویت دار مانند جوانی جمعیت، پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر و سایر فعالیتها در برنامه استراتژیک ابلاغی، سلسله مراتب اداری و اجرای تمامی موارد ابلاغی از سوی معاونتهای دانشگاه با هماهنگی این معاونت رعایت کنید.
در پایان ابراز امیدواریم این مجموعه در دوره مسئولیت سرپرست جدید شبکه از رشد و بالندگی بیش از پیش برخوردار شده و شاخصهای عمومی و اختصاصی آن و همچنین جایگاه شبکه در میان واحدهای متناظر و سایر شهرستانها ارتقا یابد و در راستای اهداف و سیاستهای نظام سلامت گام بردارد. "
نظر شما