به گزارش ایمنا امیر سر لشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در حاشیه مراسم استقبال از پیکر شهدای سانحه شناور کنارک نیروی دریایی ارتش در پایگاه یکم شکاری ترابری نیروی هوایی ارتش در تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هرکسی که لباس سربازی میپوشد دنبال شهادت است، اظهار کرد: برخی مانند ما سی سال در کوه و دریا دنبال آن میگردند و پیدا نمیکنند و برخی راه صد ساله را یکشبه میروند و شهید میشوند.
وی افزود: از اولین لحظاتی که این اتفاق افتاد برای همه کارهایی که باید انجام میشد، برنامهریزیهای لازم انجام شد؛ الان چهار گروه کارشناسی از ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت دفاع، ارتش و نیروی دریایی ارتش از لحظهای که اتفاق افتاده در حال بررسی موضوع هستند. معمولاً در این دست حوادث کار خیلی پیچیده است و اینکه چه بخشی مربوط به فناوری و چه بخشی مربوط به نیروی انسانی است کار بسیار دقیقی است.
فرمانده ارتش گفت: یکی دیگر از کارهایی که باید انجام میشد، پیش بینی نجات باقی مانده خدمه بود که شناورهای نیروی دریایی به سرعت در منطقه حاضر شدند و توانستند ۱۶ نفر را نجات دهند که یکی از این ۱۶ نفر به شهادت رسید و حال سایرین خوب است. پیکر شهدایی که نزدیک به محل سانحه بودند نیز شب گذشته از شناور خارج شدند.
سرلشکر موسوی تصریح کرد: در کنارک همه اقدامات برای انتقال پیکر شهدا انجام شد و نیروی هوایی برای انتقال آنها و خانوادههایشان به هر جا که لازم بوده با تمام توان اقدام کرده است.
وی عنوان کرد: کارهای دیگری که باید انجام شود، گرفتن آزمایش DNA جهت شناسایی قسمتهای مختلف پیکر شهدا است؛ در این زمینه پیش بینیهای لازم با پزشکی قانونی انجام شده تا از همین الان کار خود را انجام دهند.
فرمانده کل ارتش اظهار کرد: تمام فرماندهان نظامی در استانهایی که شهدا به آنها تعلق دارند آماده استقبال از پیکر شهدا هستند. البته در این ایام باید تا آنجا که میتوانیم رعایت دستورالعملهای بهداشتی را کنیم.
سرلشکر موسوی گفت: از نکاتی که ما باید خدا را بابت آن شاکر باشیم این است که پیش از تشییع شهدای ارتش در کنارک، جوانان به فرماندهان ما مراجعه میکردند و میگفتند ما آمادهایم جای این شهدا را پر کنیم و از مرزهای کشور دفاع کنیم. عزیزان ما در ارتش بر پیمان خونی که با ملت بستهاند تا آخر ایستادهاند.
وی در پایان با تاکید بر اینکه پیکر همه شهدای کنارک پیدا شده است، گفت: کارهایی که الان در حال انجام است برای پیدا کردن علت حادثه است.
منبع: ایسنا
نظر شما