سعید ساکت در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات شاخص صورت گرفته در حوزه تحول در عرصه تفریح و گردشگری در کلانشهر و استان اصفهان اظهار داشت: در مسیر دشوار توسعه و بهروزرسانی بهطور توأمان در روزهای منتهی به سال ۱۴۰۳، بیش از ۲۰ ظرفیت جدید تفریحی، گردشگری، غذایی و خدماتی در مجموعه بزرگ شهر رویاها به بهرهبرداری رسید.
وی با اشاره به فعالیت نخستین اکتیوگیم ایران (پرتوبازی) و یکی از بزرگترین سالنهای وی آر استان اصفهان (مجازی بازی) در شهربازی شهر رویاها افزود: با آغاز سال جدید مجموعه وی آرلند، با ۱۱ دستگاه بازی ویژه بازیهای انفرادی و ۲ دستگاه ویژه بازیهای جمعی که هر دستگاه بهطور میانگین به اکران سه الی هشت بازی میپردازد، به گردشگران ارائه خدمات میدهد.
مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان بیان کرد: این مجموعه شامل سه سالن بازی و یک سالن گیمسنتر است که مراحل طراحی، تولید و راهاندازی آن توسط شرکت دانشبنیان و مهندسان بومی انجام شده است.
ساکتی با تاکید بر اینکه این نوع از ساخت حتی از مهندسی معکوس هم دشوارتر است، گفت: در مهندسی معکوس نمونه خارجی پیش روی سازندگان وجود دارد، اما در ساخت این مجموعههای بازی تنها از طریق رؤیت از فضای مجازی ایدهبرداری شده و سازندگان داخلی پس از آن اقدام به ایدهپردازی و تولید کردهاند.
وی تصریح کرد: این دو مجموعه نوین و خلاقانه، مورد استقبال گردشگران و مردم اصفهان قرار گرفت که توانست فرصت جدیدی را در حوزه تفریح و گردشگری به گردشگران ارائه نماید.
مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان درباره میزان استقبال به عمل آمده از این مجموعهها خاطرنشان کرد: مجموعه اکتیوگیم شهر رویاها از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون توانسته به بیش از ۲۰ هزار نفر از گردشگران ارائه خدمات داشته باشد.
ساکت گفت: بزرگترین سالن ویآر اصفهان نیز توانسته در مدت فعالیت خود میزبان بیش از ۱۵ هزار نفر از علاقهمندان این دست از تفریح و گردشگری باشد.
نظر شما