درصدد تحقق حکمروایی خوب شهری در پروژه های آینده شهر هستیم

رئیس اداره مطالعات و برنامه ریزی شهری شهرداری اصفهان گفت: این اداره در صدد تحقق حکمروایی خوب شهری در پروژه های آینده شهر است که در این راستا پیوست های زیست محیطی و فرهنگی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در پروژه ها لحاظ می شود.

فریاد پرهیز در گفتگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری هجدهمین نشست از سلسله نشست‌های راهبردهای شهرسازی و معماری با موضوع «بررسی ظرفیت های قانونی کشور برای تحقق بخشی حکمروایی خوب شهری» که در تاریخ ۱۶ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهارکرد: در میان رویکردهای گوناگون مطرح شده در عرصه مدیریت شهری، حکمروایی خوب شهری از مطرح ترین رویکردهاست و این الگو در زمان حاضر از منظر مجامع بین المللی و محافل کارشناسی تنها راه خروج از بن بست فقر و توسعه نیافتگی شهرهاست.

وی ادامه داد: بیشتر دنبال بودیم در برنامه ریزی ها و حکمروایی خوب شهری مشارکت ذینفعان را داشته باشیم که در این عرصه تقاضا محوری جای عرضه محوری را می گیرد و پروژه ها بر اساس خواست مردم محلی مد نظر قرار می گیرد.

مشاور معاونت شهرسازی و معماری و رئیس اداره مطالعات و برنامه ریزی شهری شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: بر اساس آینده پژوهی که باید در پروژه های معماری و شهرسازی داشته باشیم، کارگروه های دهگانه در اداره مطالعات فعال هستند.

وی ادامه داد: اداره مطالعات و برنامه ریزی شهری شهرداری اصفهان در صدد تحقق حکمروایی خوب شهری در پروژه های آینده شهر است که در این راستا پیوست های زیست محیطی و فرهنگی، مدیریت بحران  وپدافند غیرعامل در پروژه ها لحاظ می شود.

پرهیز تأکید کرد: مدیریت شهری چاره ای جز اجرای این رویکرد  ندارد، زیرا اثربخش ترین، کم هزینه ترین و پایدارترین شیوه اعمال مدیریت است.

وی که معتقد است تحقق حکمروایی خوب شهری در مدیریت کلانشهرهای ایران و از جمله شهر اصفهان مستلزم عینیت بخشیدن به مشارکت شهروندان در ابعاد گوناگون است، گفت: مدیریت جدید شهری با محور قرار دادن محلات شهری قصد دارد با درک نیازهای شهروندان با آگاه ساختن سطوح بالاتر از خواسته های آنان و به عبارتی دیگر همسو کردن آنها، هم مدیران شهر را در تامین نیازهای ساکنان شهر یاری دهد و هم شهروندان به نحوی موثر در سرنوشت خود دخالت کنند و زمینه مساعدی برای رضایت بیشتر آنان فراهم آید.

مشاور معاونت شهرسازی و معماری و رئیس اداره مطالعات و برنامه ریزی شهری ادامه داد: مدیریت شهری برای توسعه محلات و ارتقاء سطح حکمروایی خوب باید برخوردار از ملاک هایی چون شفافیت، پاسخگویی، مشارکت طلبی، قانون مداری، مسئولیت پذیری و از طرف دیگر کارآمدی، اجماع گرایی و عدالت محوری باشد تا بتواند از تمام شرایط فزاینده شهرنشینی در راستای توسعه محله ای و حکمروایی خوب بهره گیرد.

کد خبر 302195

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.